Koen software

Je computer laten nakijken voor beter resultaat

Geplaatst op

Tegenwoordig gebruiken we allemaal een computer, bijna elke dag. Een computer is een machine en maakt gebruik van ontzettend veel elektronische onderdelen die allemaal op elkaar afgestemd moeten worden, net als een auto dus. Het is daarom dus helemaal niet zo gek om af en toe voor een “APK” te gaan. Breng je computer bijvoorbeeld eens naar computer reparatie Friesland. Zij kijken je computer na en zorgen dat hij sneller gaat werken. In deze blog meer redenen waarom je een computer tijdig moet laten nakijken

Virussen

Er zijn maar weinig mensen die hun computer laten nakijken door een expert. Vaak gebruiken we een computer tot hij aan vervanging toe is, of als er iets is gebeurd waardoor we bepaalde functionaliteiten niet meer kunnen gebruiken. Dit laatste komt vaak door virussen. Zonder dat je het weet, kunnen virussen veel schade veroorzaken in je computer. Klik bijvoorbeeld op een onbekende website op een onveilige link en je hebt al een virus te pakken. Gelukkig zijn computers tegenwoordig beter voorzien van anti-virus software, maar toch: het komt voor.

Opschonen

Wat professionals ook doen bij een computer APK, is de harde schijf en externe opslagmogelijkheden opschonen. Als je een computer gebruikt en dingen of programma’s download, sla je op den duur veel onnodige dingen op. Vaak zijn dit kleine bestanden maar omdat dit jarenlang zo door kan gaan, stoten veel mensen zich aan een harde schijf die helemaal vol zit waardoor je andere programma’s niet meer kunt gebruiken. Ook kun je dan geen dingen meer opslaan zoals Word-bestanden. Als je je computer laat nakijken, kunnen ze jouw computer vakkundig “opschonen” zonder belangrijke programma’s of bestanden te verwijderen.

Vervangen van oude compartimenten

Om de computer sneller te maken, zullen ze bij een computer APK je oude onderdelen vervangen. Hierbij kijken ze dus naar de oude onderdelen maar controleren ze ook of ze bepaalde compartimenten kunnen optimaliseren zodat ze sneller zullen werken. Al met al is het dus verstandig om je computer na te laten kijken. Je krijgt je computer sneller en veiliger terug. We raden aan om minimaal 1 keer per jaar langs te gaan bij een computer reparateur om je PC na te kijken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om geregeld interessante blogs te publiceren. Volg ons daarom op de voet!

Contactgegevens

Via info @ koensoftware.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden